Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Bałdygówka

Adres obiektu Harcerska 6 C, 11-700 Mrągowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Robert Zasada
Dodano: 2017-11-04
Pobyt od: 2017-08-06 do 2017-08-22 IP: xx.201.226.199
 
 
 

Piekne miejsce, atmosfera rodzinka. Gospodarze bardzo mili i dbaja o gosci. Mile wspominamy czas spedzony w Baldygowce. Gospodarzom Jozkowi i Eli zyczymy duzo zdrowia i wielu gosci.


Robert Zasada - opinia o obiekcie Bałdygówka Robert Zasada - opinia o obiekcie Bałdygówka
 
 

Jurek Misiorny
Dodano: 2017-08-30
Pobyt od: 2017-08-09 do 2017-08-16 IP: xx.54.190.61
 
 
    

Tu jest pieknie!!!


Jurek Misiorny - opinia o obiekcie Bałdygówka
 
 

Z.Osiński - Przemyśl
Dodano: 2012-08-17
Pobyt od: 2012-06-17 do 2012-07-17
 
 
  

Byliśmy po raz 5-ty lub 6-ty od połowy czerwca do lipca 2012.Po prostu brak słów.Jesteśmy zachwyceni gospodarzami,atmosferą i Bałdygówką.Jak zdrowie pozwoli będziemy częściej. Basia i Zygmunt z Przemyśla


 
 

Maciejewscy
Dodano: 2012-07-18
Pobyt od: 2012-06-11 do 2012-06-17
 
 
 

U Pana Józka i Teresy pilnującym owczarkiem Tangiem niezapomniane wakacje, rejs jachtem gospodarza fantastyczny po Tałtach. Rodzinna atmosfera, Serdeczni otwarci gospodarze. Córka Marta zachwycona psem gospodarzy. Stwierdziła, że jest domowe jezioro - 10 metrów od bramy. Życzymy zdrowia szczególnie Panie Teresie.


 
Iza - Świdnica
Dodano: 2012-02-20
Pobyt od: 2009-07-27 do 2011-08-18
 

U Pana Józka i Pani Teresy byliśmy już 2 razy i wrócimy tam na pewno!!! Raj dla rodzin dziećmi i bez :) Wszystkich znajomych, których tam zabrałam, zauroczyli gospodarze, domowa atmosfera, tereny, bliskość jeziora, prywatna plaża i warunki mieszkaniowe :) nie wspomnę o cudnym jachcie Pana Józka, którymi zabrał nas w rejs przy okazji polewając nam wyborną długoletnią nalewkę :) Polecam wszystkim -nigdzie tak swobodnie się nie czuliśmy :)


 
Michał
Dodano: 2011-07-30
Pobyt od: 2011-06-03 do 2011-06-12
 

Przewspaniała okolica , dwa kroki do jeziora . Przemili gospodarze, warunki mieszkaniowe wspaniałe. Serdecznie polecam to miejsce.


 
Lusia
Dodano: 2010-07-09
 

Najpiekniejsze miejsce pod sloncem,wspanialy nastroj,super gospodarze Terenia i Joziu ,ach....co jeszcze zimne piwko prosto z beczki,domowe winko kilkuletnie,no i wspanialy koniaczek. Niezapomiane chwile,mnostwo smiechu ,spiewow i nawet koncert grajkow na zywo.Jedzonko z gryla ,no i co jeszcze do zycia potrzeba ? Jak w raju!!!!!!!


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie